Hej presentbloggen!

Mar 16 2020 - Presentbloggen

Välkommen till Presentbloggen här på allapresenter.com. Vi öppnar en blogg för att kunna hjälpa dig och alla andra som är på jakt efter nästa present.

En present är något man får som en gåva av någon annan. Det absolut vanligaste är födelsedagspresenter och julklappar. Vi har ett stort utbud av andra presenter med, t ex mors dag-presenter och fars dag-presenter men också till barnpresenter och doppresenter.

Presenter förpackas oftast in med inslagningspapper så den som får presenten inte vet vad de innehåller. Detta för att det ska bli en överraskning för den som tar emot presenten. En del binder ett presentsnöre eller presentband runt paket och dekorerar det klistermärken eller något kort. Allt för att få ett så utdraget spänningsmoment som möjligt. Värt att fundera på hur du själv gör för att skapa så mycket spänningsmoment som möjligt!

Det finns mycket att tänka på gällande presenter, inte bara att den ska vara fin utan de är minst lika viktigt att tänka på vad man ger bort. Man vill att personen som får presenten uppskattar den också. Vi samlar alla våra presenter utifrån mottagare, tillfällen och kategorier. Allt för att hjälpa dig som söker en present att hitta den perfekta presenten.

Vill du hitta alla våra presenter så har vi också en sån sida, där vi listar alla presenter.

Dela inlägget i sociala medier

Urval av relaterade presenter

Våra gyllende regler för att hitta en bra present

1. Utgå ifrån personen, inte produkten

Det är lätt att tänka att man vill utgå från en produkt, men vill den personen du köper presenten till verkligen ha en sån? Utgå istället från vad den personen kan tänkas vilja ha.

2. Köp kvalitet

En present är nått man vill att personen ska använda och inte kasta när man gått hem. Det är bättre med en riktig bra present istället för två mindre bra presenter. Det handlar också mycket om hur du ger presenten snarare än vad det är.

3. Gör presenten personlig

En present ska vara personlig och är du säker på att personen inte kommer vilja byta presenten så kan du öppna presenten och göra den mer personlig istället för att ge en kartong direkt från butiken. T ex lägga dit ett kort och slå in den i ett fint papper.

Alla presenter

Om oss - Om cookies - Sitemap

Vi har 1654 presenttips på vår sajt till alla åldrar.

Senast uppdaterad: 2021-05-01.

Dela gärna vår sida om du gillar den