Mors dag - trots Coronaviruset

May 07 2020 - Presentbloggen

Trots svåra tider och osäker framtid så kan vi inte sluta leva. Vi måste fortsätta kunna leva någorlunda vanligt och bry oss om våra nära och kära. Mors dag är snart här och även fast vi inte bör träffa våra föräldrar eller morföräldrar, så kan vi alltid skicka en present med ett fint vykort och visa att vi fortfarande bryr oss och tänker på dom.

Vi på allapresenter.com kommer fortsätta hjälpa dig att hitta den perfekta morsdagspresent.

Tills nästa gång, hoppas du hittar en present som passar dig eller den som får den.

Kategorier: Mors dag (31 maj)

Dela inlägget i sociala medier

Urval av relaterade presenter

Våra gyllende regler för att hitta en bra present

1. Utgå ifrån personen, inte produkten

Det är lätt att tänka att man vill utgå från en produkt, men vill den personen du köper presenten till verkligen ha en sån? Utgå istället från vad den personen kan tänkas vilja ha.

2. Köp kvalitet

En present är nått man vill att personen ska använda och inte kasta när man gått hem. Det är bättre med en riktig bra present istället för två mindre bra presenter. Det handlar också mycket om hur du ger presenten snarare än vad det är.

3. Gör presenten personlig

En present ska vara personlig och är du säker på att personen inte kommer vilja byta presenten så kan du öppna presenten och göra den mer personlig istället för att ge en kartong direkt från butiken. T ex lägga dit ett kort och slå in den i ett fint papper.

Alla presenter

Om oss - Om cookies - Sitemap

Vi har 1654 presenttips på vår sajt till alla åldrar.

Senast uppdaterad: 2021-05-01.

Dela gärna vår sida om du gillar den